Як приготувати смачну рибу- простий лайфхак господиням на замітку

  • Це дуже класний спосіб.

За допомогою цього способу можна приготувати не лише рибу, але і м’ясо! Рецепт максимально простий.

Інгредієнти:

  • Риба (за вашим смаком)
  • Соняшникова олія
  • Сіль
  • Приправа до риби

Приготування:

  1. Рибу почистити, нарізати шматочками.
  2. Для початку рибу потрібно змастити рослинною олією і тільки після цього посипати спеціями та солити. Якщо діяти в іншому порядку, то сіль виведе з риби більше рідини і вона буде сухішою.
  3. На суху сковороду кладемо лист пергаментного паперу та обрізаємо зайві краї. Папір змащуємо соняшниковою олією і кладемо рибу. Зверху накриваємо також пергаментом.
  4. Так готуємо рибу до готовності (смажимо з кожного краю по 5 хвилин) і переносимо на тарілку разом в пергаментом, а сковорода й плита залишається абсолютно чистою.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: