Гриби по-турецьки фаршировані овочами

  • Фаршировані печериці робляться дуже швидко (нічого відварювати / обсмажувати не треба) і виходить смачно!

Інгредієнти:

  • печериці великі — 4 шт.
  • Перець болгарський зелений — 0,5 шт.
  • Перець гострий червоний — 2 гр
  • Помідори — 1 шт.
  • Сир твердий — 25 грамів.
  • Олія соняшникова — 1 чайна ложка.
  • Петрушка — 6 гілочок.
  • Сіль і перець — за смаком.

Приготування:

  1. Для приготування начинки подрібнюємо помідор.
  2. Нарізаємо дрібними кубиками перець болгарський.
  3. Подрібнюємо петрушку і гострий перець.
  4. Висипаємо овочі в глибоку миску.
  5. І готуємо гриби. Видаляємо у них ніжки. Чистимо капелюшки всередині і зовні. Ніжки також подрібнюємо.
  6. Додаємо їх до інших овочів.
  7. Солимо, перчимо за смаком і вливаємо олію. Все ретельно перемішуємо.
  8. І начиняємо овочами капелюшки.
  9. Переносимо в форму для випічки і запікаємо 15 хвилин при температурі 200 С.
  10. Тим часом натираємо на дрібну тертку сир.
  11. Посипаємо гриби і запікаємо ще 5-10 хвилин.

Фаршировані гриби готові.

Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: