Легкі салати на святковий стіл: салат із креветками, овочами і пармезаном

Цей популярний в Італії та Франції чудовий легкий салатик із морепродуктів напевно припаде до смаку і тобі, і твоїм гостям, що стежать за фігурою.

Інгредієнти:

  • 300 г креветок
  • 40 г пармезану
  • 10 шт. помідорів чері
  • 70 г листя салату
  • 2 зубки часнику
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • бальзамічний оцет за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Креветки відвари в підсоленій воді протягом 1-2 хвилин і дай стекти воді.
  2. Помідори розріж навпіл. Сир потри на дрібній тертці. Часник розріж на 2-3 частини.
  3. Часник обсмаж у розігрітій оливковій олії до рум’яного кольору. Потім дістань його, а на сковороду виклади креветки і обсмаж 2 хвилини в ароматній олії і поперчи.
  4. У тарілку виклади листя салату, чері і креветки. Посоли, скропи бальзамічним оцтом, олією і акуратно перемішай.
  5. Посип легкий салат пармезаном і подавай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: