Легкі салати на святковий стіл: салат із креветками, овочами і пармезаном
від Denzhyttya
1 Березня, 2021
Цей популярний в Італії та Франції чудовий легкий салатик із морепродуктів напевно припаде до смаку і тобі, і твоїм гостям, що стежать за фігурою.
Інгредієнти:
- 300 г креветок
- 40 г пармезану
- 10 шт. помідорів чері
- 70 г листя салату
- 2 зубки часнику
- 2 ст. ложки оливкової олії
- бальзамічний оцет за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- сіль за смаком
Приготування:
- Креветки відвари в підсоленій воді протягом 1-2 хвилин і дай стекти воді.
- Помідори розріж навпіл. Сир потри на дрібній тертці. Часник розріж на 2-3 частини.
- Часник обсмаж у розігрітій оливковій олії до рум’яного кольору. Потім дістань його, а на сковороду виклади креветки і обсмаж 2 хвилини в ароматній олії і поперчи.
- У тарілку виклади листя салату, чері і креветки. Посоли, скропи бальзамічним оцтом, олією і акуратно перемішай.
- Посип легкий салат пармезаном і подавай.
Джерело:
lady.tochka.net