Смачнезні пиріжки з печінкою: сім’я їх обожнює!
від Denzhyttya
20 Березня, 2021
Ці пиріжки чудові! Найтонша рум’яна скоринка і багато соковитої ароматної начинки – чарівний дует….. раджу готувати відразу подвійну порцію! .
Інгредієнти:
- 0,5 ст. олії
- 0,5 ст. води
- 2 ст. борошна
- 1 ч. л. солі
- 500 гр. яловичої печінки(можна замінити на курячу)
- 1-2 цибулини
- сіль, перець
- олія
- 1 жовток для змазування
- кунжут (білий, чорний).
Приготування:
- У миску просійте борошно, всипте сіль, перемішайте. Влийте олію і воду, замісіть тісто. Зберіть його в кулю. Загорніть в харчову плівку і залиште на півгодини.
- Печінка і цибулю пропустіть через м’ясорубку. На олії обсмажте до готовності, посоліть, поперчіть. Остудіть
- Тісто розділіть на 15 рівних шматочків. Кожен розкачайте в дуже тонкий прямокутник. На край викладіть у формі трикутника ложку начинки і починайте згортати, кожен раз дотримуючись форму трикутника. Змастіть пиріжки жовтком, присипте кунжутом і випікайте при t 200 гр., до готовності.
Дуже смачні пиріжки!!!
Джерело:
nyam-nyam-5.com