Смачнезні пиріжки з печінкою: сім’я їх обожнює!

Ці пиріжки чудові! Найтонша рум’яна скоринка і багато соковитої ароматної начинки – чарівний дует….. раджу готувати відразу подвійну порцію! .

Інгредієнти:

  • ​0,5 ст. олії
  • ​0,5 ст. води
  • ​2 ст. борошна
  • 1 ч. л. солі
  • 500 гр. яловичої печінки(можна замінити на курячу)
  • ​1-2 цибулини
  • ​сіль, перець
  • ​олія ​
  • 1 жовток для змазування
  • кунжут (білий, чорний).

Приготування:

  1. У миску просійте борошно, всипте сіль, перемішайте. Влийте олію і воду, замісіть тісто. Зберіть його в кулю. Загорніть в харчову плівку і залиште на півгодини.
  2. Печінка і цибулю пропустіть через м’ясорубку. На  олії обсмажте до готовності, посоліть, поперчіть. ​Остудіть
  3. Тісто розділіть на 15 рівних шматочків. Кожен розкачайте в дуже тонкий прямокутник. На край викладіть у формі трикутника ложку начинки і​ починайте згортати, кожен раз дотримуючись форму трикутника. Змастіть пиріжки жовтком, присипте кунжутом і випікайте при t 200 гр., до готовності.

Дуже смачні пиріжки!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: