Пісна страва до вашого столу
від Denzhyttya
25 Березня, 2021
Картопля з грибами в духовці – проста і швидка в приготуванні страва з пікантним смаком. До складу цієї страви не входить м’ясо та інші продукти тваринного походження, тому її сміливо можна вживати під час посту!
Інгредієнти:
- Картопля – 800 г
- Гриби (печериці) – 300 г
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики
- Коріандр – 0,5 ч.л.
- Чорний мелений перець – 0,5 ч.л.
- Сіль за смаком
- Вода – 3 ст.л.
- Соняшникова олія – 2 ст.л.
Приготування:
- Картоплю нарізати часточками. Печериці – пластинками.
- Солодкий болгарський перець нарізати невеликими шматочками.
- З’єднати всі інгредієнти в зручній глибокому посуді, додати коріандр, перець, сіль і олію. Добре перемішати.
- Овочі перекласти в форму для запікання. Форму закрити фольгою і запікати в духовці до готовності картоплі 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
- Поки страва готується в духовці приготуємо часникову заправку. Для цього необхідно подрібнити часник, будь-яким зручним для вас методом, додати 3 ст.л. води і добре перемішати.
- Готову картоплю залити часниковою заправкою і запікати в духовці ще 5-10 хвилин, без фольги.
Готову страву подаємо гарячим, зверху посипавши свіжою зеленню.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки