Пісочне печиво з м’ясорубки – найніжніша і розсипчаста випічка
від Denzhyttya
15 Квітня, 2021
Це печиво давним-давно стало одним з найулюбленіших через простоту приготування і свій особливий смак.
Інгредієнти:
- маргарин або вершкове масло, 250 г;
- цукор, 180 г;
- жовтки, 2 шт;
- майонез, 5 ст.л;
- сіль дрібка;
- розпушувач, 1.5 ч.л;
- борошно, близько 550 г;
- ванілін за смаком.
Приготування:
- Розм’якшене вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо жовтки, сіль і майонез, перемішуємо.
- Борошно просіваємо і частинами додаємо в масу, додаємо ванілін і розпушувач.
- Накриваємо тісто плівкою і ставимо на 30 хвилин в холодильник.
- Деко застеляємо пергаментом.
- Тісто перекручуємо на м’ясорубці через спеціальну насадку і порційно викладаємо на деко.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 10 – 15 хвилин до золотистого кольору. Дивіться по своїй духовці.
- Порада: в тісто ви можете додати подрібнені горіхи – вийде горіхове печиво. Після випікання можна присипати цукровою пудрою.
Джерело:
mandarynka.com.ua