Пісочне печиво з м’ясорубки – найніжніша і розсипчаста випічка

Це печиво давним-давно стало одним з найулюбленіших через простоту приготування і свій особливий смак.

Інгредієнти:

  • маргарин або вершкове масло, 250 г;
  • цукор, 180 г;
  • жовтки, 2 шт;
  • майонез, 5 ст.л;
  • сіль дрібка;
  • розпушувач, 1.5 ч.л;
  • борошно, близько 550 г;
  • ванілін за смаком.

Приготування:

  1. Розм’якшене вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо жовтки, сіль і майонез, перемішуємо.
  2. Борошно просіваємо і частинами додаємо в масу, додаємо ванілін і розпушувач.
  3. Накриваємо тісто плівкою і ставимо на 30 хвилин в холодильник.
  4. Деко застеляємо пергаментом.
  5. Тісто перекручуємо на м’ясорубці через спеціальну насадку і порційно викладаємо на деко.
  6. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 10 – 15 хвилин до золотистого кольору. Дивіться по своїй духовці.
  7. Порада: в тісто ви можете додати подрібнені горіхи – вийде горіхове печиво. Після випікання можна присипати цукровою пудрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: