Пісні булочки з корицею і горіхами

В піст так хочеться порадувати себе чимось смачненьким. Я пропоную вам спекти ось такі булочки. Випічка виходить ніжна і досить цікава на смак. Булочки ідеально підійдуть до чаю, довго залишаються м’якими і смачними.

Інгредієнти:

  • 350 мілілітрів води
  • 750 грам пшеничного борошна
  • 8 грам сухих дріжджів
  • 700 мілілітрів соняшникової олії
  • 100 грам цукру
  • пів чайної ложки солі
  • горіхи, кориця

Приготування:

  1. У миску насипаємо борошно (10 ст.л.), додаємо дріжджі і перемішуємо. Потім додаємо цукор, сіль, теплу воду, рослинне олію і все добре перемішуємо. Додаємо в тісто решту борошна і замішуємо тісто.
  2. Кладемо в миску, накриваємо плівкою і залишаємо на 1,5 години.
  3. Горіхи січемо на дрібні шматочки і додаємо корицю з цукром. Все добре перемішуємо.
  4. Робочу поверхню присипаємо борошном і кладемо на нього тісто. Вимішуємо його протягом 5-7 хвилин. Ділимо його на 2 частини.
  5. Одну частину розкатуємо в тонкий пласт товщиною 5 мм. Змащуємо його олією і висипаємо половину приготовленої маси, звертаємо в рулет.
  6. Ніж змащуємо борошном і розрізаємо рулет на частини.
  7. Деко застеляємо пергаментним папером і кладемо булочки. Накриваємо їх рушником і залишаємо на 15-20 хвилин.
  8. Точно також формуємо інші булочки.
  9. Через відведений час булочки змащуємо міцним чаєм і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20-25 хвилин.
  10. Готові булочки подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: