Святковий салат «Гриби під шубою» – рецепт приготування

Цей чудовий салат з грибами, готується без м’яса і м’ясних продуктів, але нічого від цього не втрачає. Дуже смачний і ситний, він стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Інгредієнти:

  • Гриби (краще шампіньйони) – 500 гр
  • Ріпчаста цибуля – 1 головка (велика)
  • Варена картопля – 3-4 шт
  • Зелена цибуля – невеликий пучок
  • Яйце куряче – 3-4 шт
  • Солоний огірок – кілька штук (великих – 2 шт, дрібних можна взяти – 4 шт)
  • Твердий сир – 200 гр
  • Майонез – за смаком

Приготування:

Гриби перебираємо, миємо, ріжемо і смажимо на сковорідці з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею.

Варену картоплю, яйця, солоні огірки, сир тремо на грубій терці.

Викладаємо шарами:

  • 1 шар – смажені гриби з цибулею
  • 2 шар – варена картопля
  • 3 шар – зелена цибуля
  • 4 шар – майонез
  • 5 шар – солоні огірки
  • 6 шар – яйця
  • 7 шар – майонез
  • 8 шар – тертий сир

Прикрашаємо на свій розсуд. Можна як на фото, дрібно порізаною зеленню петрушки.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: