Святковий салат «Гриби під шубою» – рецепт приготування
від Denzhyttya
4 Травня, 2021
Цей чудовий салат з грибами, готується без м’яса і м’ясних продуктів, але нічого від цього не втрачає. Дуже смачний і ситний, він стане прикрасою будь-якого святкового столу.
Інгредієнти:
- Гриби (краще шампіньйони) – 500 гр
- Ріпчаста цибуля – 1 головка (велика)
- Варена картопля – 3-4 шт
- Зелена цибуля – невеликий пучок
- Яйце куряче – 3-4 шт
- Солоний огірок – кілька штук (великих – 2 шт, дрібних можна взяти – 4 шт)
- Твердий сир – 200 гр
- Майонез – за смаком
Приготування:
Гриби перебираємо, миємо, ріжемо і смажимо на сковорідці з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею.
Варену картоплю, яйця, солоні огірки, сир тремо на грубій терці.
Викладаємо шарами:
- 1 шар – смажені гриби з цибулею
- 2 шар – варена картопля
- 3 шар – зелена цибуля
- 4 шар – майонез
- 5 шар – солоні огірки
- 6 шар – яйця
- 7 шар – майонез
- 8 шар – тертий сир
Прикрашаємо на свій розсуд. Можна як на фото, дрібно порізаною зеленню петрушки.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua