Багатошаровий святковий салат “Король столу”
від Denzhyttya
2 Травня, 2021
Красивий і яскравий салат до святкового столу. Всі продукти ідеально поєднуються в ньому. Вони досить класичні, тому салат сподобається і вибагливим чоловікам.
Інгредієнти:
- 400 грам яловичини
- 300 грам картоплі
- 300 грам буряка
- 200 г моркви по-корейськи
- 150 грам кисло-солодкого яблука
- майонез
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Буряк і картоплю відварюємо або запікаємо до готовності, охолоджуємо і очищаємо від шкірки.
- Яловичину відварюємо в злегка підсоленій воді і залишаємо в бульйоні до повного охолодження.
- Відварене м’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо першим шаром на тарілку і змащуємо майонезом.
- Яблуко очищаємо від шкірки і натираємо на грубій терці. Викладаємо наступним шаром на салат.
- Очищену картоплю натираємо на тертці і викладаємо зверху на яблуко, солимо і перчимо до смаку. Змащуємо цей шар майонезом. Потім викладаємо шар моркви по-корейськи.
- Останній шар робимо з буряка, натертого на грубій терці. Цей шар також промазуємо майонезом.
- Готовий салат прибираємо в холодильник на 1 годину і більше, потім знімаємо форму і подаємо до столу.
Смасного!
Джерело:
mandarynka.com.ua