Багатошаровий святковий салат “Король столу”

Красивий і яскравий салат до святкового столу. Всі продукти ідеально поєднуються в ньому. Вони досить класичні, тому салат сподобається і вибагливим чоловікам.

Інгредієнти:

  • 400 грам яловичини
  • 300 грам картоплі
  • 300 грам буряка
  • 200 г моркви по-корейськи
  • 150 грам кисло-солодкого яблука
  • майонез
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Буряк і картоплю відварюємо або запікаємо до готовності, охолоджуємо і очищаємо від шкірки.
  2. Яловичину відварюємо в злегка підсоленій воді і залишаємо в бульйоні до повного охолодження.
  3. Відварене м’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо першим шаром на тарілку і змащуємо майонезом.
  4. Яблуко очищаємо від шкірки і натираємо на грубій терці. Викладаємо наступним шаром на салат.
  5. Очищену картоплю натираємо на тертці і викладаємо зверху на яблуко, солимо і перчимо до смаку. Змащуємо цей шар майонезом. Потім викладаємо шар моркви по-корейськи.
  6. Останній шар робимо з буряка, натертого на грубій терці. Цей шар також промазуємо майонезом.
  7. Готовий салат прибираємо в холодильник на 1 годину і більше, потім знімаємо форму і подаємо до столу.

Смасного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: