Останнім часом стала часто купувати найдешевшу рибу: показую, що я з неї готую на вечерю

Рецепт підходить для будь-якої риби, страва завжди виходить дуже смачною. Я взяла минтай, а ви можете спробувати з іншою рибою.

Інгредієнти:

  • минтай, 3 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • перець болгарський, 0.5 шт;
  • олія соняшникова, 3 ст.л;
  • гірчиця, 1 ч.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • зелень, лимонний сік, сіль.

Приготування:

  1. Тушки промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Можна порізати порційними шматочками, але я беру невеликі рибки і залишаю їх не різаними.
  2. Для соусу часник, зелень, солодкий перець і спеції укладаємо в чашу блендера і подрібнюємо.
  3. Змішуємо соус з гірчицею і соком лимона, олією, ще раз перебиваємо блендером.
  4. Заливаємо соусом рибу і добре втираємо його руками в кожен шматок.
  5. Бажано залишити хоча б на 30 хвилин, щоб тушки промаринувалися.
  6. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, викладаємо у форму і зверху – рибу.
  7. Накриваємо форму фольгою і запікаємо при 200 градусах близько 10 – 15 хвилин.
  8. Прибираємо фольгу і ще випікаємо близько 15 хвилин до рум’яності.
  9. Подаю страву з різними гарнірами. Перед подачею можна ще скропити лимонним соком і посипати нарізаною зеленню.Останнім часом стала часто купувати найдешевшу рибу: показую, що я з неї готую на вечерю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: