Салат зі смаженими грибами і яйцями
Салат зі смаженими грибами і яйцями – смачна, ситна страва з нетривіальним смаком. Якщо ви хочете урізноманітнити буденний або святковий стіл, обов’язково спробуйте приготувати за цим рецептом.
Інгредієнти для салату
- Яйця курячі – 4 шт.
- Гриби відварені – 120 г
- Морква – 120 г
- Цибуля ріпчаста – 120 г
- Горошок зелений консервований – 120 г
- Соус томатний – 3 ст. л.
- Сметана 20% – 3 ст. л.
- Оцет – 1 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Приправа універсальна – 1 ч.л.
- Сіль – 2 щіпки
Процес приготування салату зі смаженими грибами і яйцями
Цибулю порізати кубиками і відправити на розігріту з олією сковороду. Хвилини через 3 викласти до цибулі моркву. У мене вона була вже грубо натерта і заморожена, але можна використовувати свіжу.
Потім відправити до овочів порізані гриби. Я їх заморожувала вже відвареними. Якщо у вас свіжі або просто заморожені, то попередньо відваріть.
Через 5 хвилин влити оцет, перемішати і через пару хвилин вимкнути газ. Можна використовувати будь-який натуральний оцет який вам до смаку.
Дати грибам і овочам охолонути. Потім додати до них варені яйця, порізані кубиками. Викласти консервований горошок, попередньо зливши з нього зайву рідину.
Додати томатний соус з літніх заготовок. Можна використовувати і свіжий помідор. Заправити салат сметаною, універсальною приправою і сіллю. Ретельно розмішати, подавати порційно.