Готую минтай за цим рецептом . Риба виходить соковита і смачна
від Denzhyttya
28 Травня, 2021
Риба дуже корисний продукт, в якому міститься маса потрібних для здоров’я вітамінів, амінокислот, мікроелементів.
Інгредієнти:
- минтай філе, 500 г;
- цибуля і морква по 1 шт;
- сметана, 4 ст.л;
- лавровий лист, сіль, перець, спеції;
- олія соняшникова, 1 ч.л;
- зелень.
Приготування:
- Минтай промиваємо і видаляємо все зайве, висушуємо паперовими рушниками.
- Натираємо тушки сіллю і перцем, сумішшю різних приправ за смаком.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, моркву тремо на грубій терці.
- Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо овочі рівним шаром
- Порада: якщо є бажання, овочі попередньо тушкують на сковорідці.
- Викладаємо зверху рибу, лавровий лист.
- Накриваємо форму фольгою і ставимо в духовку.
- Запікаємо при 200 градусах 15 хвилин, прибираємо фольгу і печемо ще 15 хвилин.
- При подачі прикрашаємо зеленню і шматочками лимона.
- Страва відмінно гармонує з картоплею, рисом, салатами. Відсутній характерний аромат минтая, підходить рецепт для будь-якого сорту риби.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки