Запечена картопля з курячим м’ясом. Вечеря готова за 10 хвилин

Запечена картопля з курячим м’ясом виходить не тільки смачною, але і красивою. Цю страву я часто готую для гостей і подаю з різними домашніми соусами.

Інгредієнти:

  • картопля, 800 г;
  • морква і цибуля по 1 шт;
  • грудка куряча 300 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль, перець, зелень;
  • масло вершкове, 50 г.

Приготування:

  1. Картоплю ріжемо великими шматками і відварюємо в підсоленій воді до готовності.
  2. Моркву ріжемо дрібними кубиками, цибулю також дрібними шматочками.
  3. Масло вершкове розтоплюємо в сковорідці і тушкуємо моркву до м’якості, змішуємо з цибулею, пасеруємо.
  4. М’ясо ріжемо шматочками і додаємо до овочів, перемішуємо. Солимо до смаку і перчимо.Такої смачної картоплі я ще не їла. Вечеря готова за 10 хвилин
  5. Порада: додавайте будь-які спеції за смаком.
  6. Картоплю перетворюємо в пюре, додаємо м’ясо з овочами і дрібно посічену зелень, вимішуємо.
  7. Вбиваємо в масу яйце, перемішуємо.Такої смачної картоплі я ще не їла. Вечеря готова за 10 хвилин
  8. Формуємо котлети. Розтоплюємо масло і обсмажуємо котлети з двох сторін до рум’яності.Такої смачної картоплі я ще не їла. Вечеря готова за 10 хвилин
  9. Якщо боїтеся, що маса буде приставати, обваляйте котлети в борошні або сухарях.
  10. При подачі додаю гострі соуси, салати зі свіжих овочів або мариновані овочі, буде дуже смачно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: