Закуска з кабачка – соковита, смачна, ароматна, тепер одна з найулюбленіших

Усім великий привіт! Днями спробувала приготувати закуску з кабачків за порадою своєї знайомої, спочатку оцінив чоловік і дуже сподобалася. Закуска готується просто, найскладніше напевно нарізати кабачки, а все інше, змішати і перемішати.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сметана – 4 ст.л.
  • Сир – 50 гр.
  • Крохмаль – 4 ст.л.
  • Куркума – 0,5 ч.л.
  • Паприка – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Майонез – 4 ст.л.
  • Часник – 3 зубчики
  • Свіжий помідор – 1-2 шт.
  • Зелень за бажанням

Приготування:

  1. Кабачки 2 шт. нарізаю тонкими скибочками. Свіжий помідор 1 шт. (У мене великий) нарізаю шматочками.Закуска з кабачка - соковита, смачна, ароматна, тепер одна з найулюбленіших
  2. Яйця 2 шт. розбиваю в миску, додаю сметану 4 ст.л., натираю сир 50 гр. на дрібній тертці і перемішую віночком.
  3. Додаю крохмаль (будь-який) 4 ст.л., куркуму 0,5 ч.л., паприку 0,5 ч.л. і все ретельно перемішую.Закуска з кабачка - соковита, смачна, ароматна, тепер одна з найулюбленіших
  4. Кожну скибочку кабачка умочую в суміші і обсмажую на розігрітій сковорідці з двох сторін до золотистого кольору.Закуска з кабачка - соковита, смачна, ароматна, тепер одна з найулюбленіших
  5. Поки кабачки остигають підготую соус. У мисці змішаю майонез 2 ст.л + сметану 2 ст.л (можна взяти щось одне), натираю часник 3 зубчики, дрібно нарізаю маленький пучок кропу і перемішую.
  6. Беру кабачок і розподіляю соус тонким шаром, на край кладу часточку свіжого помідора і загортаю кабачок в рулет.Закуска з кабачка - соковита, смачна, ароматна, тепер одна з найулюбленіших
  7. Закуска готова, виходить смачно і красиво!Закуска з кабачка - соковита, смачна, ароматна, тепер одна з найулюбленіших

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: