Дуже смачна закуска з кабачків. Всі хто пробують у захваті від неї

Від цієї простої закуски важко відірватися. Робиться легко з кабачків і моркви. Влітку відмінно підходить замість салату на кожен день. Гостроту можна регулювати на свій смак.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм кабачків
  • 300 г моркви
  • 1 цибулина
  • 30 грам приправи для моркви по-корейськи
  • 2 столові ложки оцту 9%
  • 3 столові ложки соняшникової олії
  • 3 столові ложки цукру
  • 5 зубчиків часнику
  • 2 чайні ложки солі

Приготування:

  1. Кабачки і моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи і кладемо в глибоку миску.
  2. Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Додаємо до решти продуктів. Туди ж всипаємо сіль, цукор і видавлюємо через прес часник. Потім додаємо оцет і насипаємо приправу для моркви по корейськи.
  3. Нагріваємо олію і виливаємо на приправу з овочами, все перемішуємо.
  4. Готову закуску перекладаємо в миску, накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на 5-6 годин.
  5. Через відведений час закуска готова, можна подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: