За 10 хвилин готую тонкі коржі без розкачування тіста. Просто і смачно

Лаваш сьогодні використовується в багатьох рецептах і допомагає уникнути метушні з тістом. Тому за лічені хвилини з ним готують пироги та млинці, навіть використовують лаваш замість коржів для торта. Сьогодні готуємо тонкі коржі.

Інгредієнти:

  • лаваш, 2 шт
  • масло вершкове
  • сир, 500 г
  • цибуля зелена і зелень
  • яйця, 2 шт
  • сіль перець

Приготування:

  1. Зелену цибулю і зелень дрібно ріжемо і змішуємо з сиром, додаємо в масу яйце, солимо і перчимо.
  2. Розтоплюємо шматочок вершкового масла і змішуємо з сирною масою.
  3. Лаваш ріжемо на прямокутні пласти, на одну частину кладемо начинку, розподіляємо і накриваємо другою частиною.За 10 хвилин готую тонкі коржі без розкачування тіста. Просто і смачно
  4. Обсмажуємо з двох сторін на вершковому маслі.За 10 хвилин готую тонкі коржі без розкачування тіста. Просто і смачно
  5. Можна обсмажити на сухій сковорідці, викласти на тарілку і полити розтопленим вершковим маслом. Складаємо такі коржі з начинкою потрібно стопочкою, щоб вони добре просочилися вершковим маслом і стали м’якими.

За 10 хвилин готую тонкі коржі без розкачування тіста. Просто і смачно

В якості начинки можна брати будь-які інші продукти. Наприклад, смачно виходить начинка з обсмаженої цибулі, грибів і тертого сиру, твердого або плавленого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: