Традиційна болгарська закуска. Вона з’їдається швидше м’яса

Традиційна болгарська закуска виходить неймовірно смачною. Така страва не затримається на столі занадто довго.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – півтора кілограма
  • Петрушка – сто грам
  • Кінза – сто грам
  • Часник – одна головка
  • Гострий перець – одна штука
  • Сіль

Приготування:

  1. Спершу підготуйте перець, акуратно видаліть серцевину і насіння, не пошкодивши перець. Потім кожен перець розріжте на чотири частини.
  2. Приготуйте маринад: в один літр води додайте 100 гр. солі, 120 гр. цукру, чайну ложку насіння коріандру, два лаврові листки, 10 горошин запашного перцю, 120 мілілітрів соняшникової олії і 150 мілілітрів оцту. Поставте маринад на плиту і доведіть до кипіння. Після того, як маринад закипить, опустіть в нього перець і проваріть на слабкому вогні 3 хвилини.
  3. Потім перець перекладіть в окрему ємність і дайте йому охолонути. Наріжте зелень в іншу миску ,пропустіть через прес   часник і наріжте гострий перець.
  4. Перець засипте сумішшю а потім залийте тим маринадом, в якому він варився. Накрийте кришкою, зверху поставте вантаж і залиште в холодильнику на 12 годин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: