Торт “Μадам Πoмпадyр” – оригінальний рецепт смачного домашнього тортика

Цей рецепт стане вашим улюбленим, і Ваша сім’я теж його обов’язково оцінить. Немає нічого складного в приготуванні, а результат приголомшливий! Такий десерт гідний того, щоб приготувати його з особливої нагоди. А якщо хочеться просто чогось смачненького до чаю, він знову ж підійде ідеально.

Інгредієнти:

  • борошно – 2 ст;
  • сир домашній високої жирності – 210 гр;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 1 ст;
  • сода – 1 ч л;
  • сіль – ½ ч л;
  • мигдаль, шоколад опційно.

Крем:

  • молоко – 700-800 мл;
  • яйця – 3 шт;
  • цукор – 1 ст;
  • борошно – 1, 5 ст л;
  • масло вершкове – 1 п;
  • ванілін за смаком;
  • вершки – 200 гр (за бажанням)

Приготування:

  1. Спочатку готуємо тісто. З’єднуємо яйця, цукор, збиваємо і додаємо сир.
  2. Все як слід вимішуємо, додаємо борошно, попередньо з’єднавши з содою, сіллю.
  3. Розділяємо готове тісто на 8 частин, ставимо в холод на годину.
  4. Розігріваємо духову шафу до 180 С. Випікаємо всі коржі до золотистого стану.
  5. Всі компоненти для крему з’єднуємо разом в каструльці і відправляємо на вогонь.
  6. Після того як суміш закипить, вимикаємо вогонь, все вимішуємо.
  7. Чекаємо поки крем охолоне і вбиваємо в нього розм’якшене масло.
  8. Можна ввести вершки, попередньо їх збивши, тоді вийде крем-пломбір.
  9. Після того як коржі охолонуть, промазуємо їх кремом і збираємо торт.
  10. Потрібно, щоб він просочився, після цього декоруємо мигдалем, шоколадом і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: