Торт “Μадам Πoмпадyр” – оригінальний рецепт смачного домашнього тортика
від Denzhyttya
5 Серпня, 2021
Цей рецепт стане вашим улюбленим, і Ваша сім’я теж його обов’язково оцінить. Немає нічого складного в приготуванні, а результат приголомшливий! Такий десерт гідний того, щоб приготувати його з особливої нагоди. А якщо хочеться просто чогось смачненького до чаю, він знову ж підійде ідеально.
Інгредієнти:
- борошно – 2 ст;
- сир домашній високої жирності – 210 гр;
- яйця – 2 шт;
- цукор – 1 ст;
- сода – 1 ч л;
- сіль – ½ ч л;
- мигдаль, шоколад опційно.
Крем:
- молоко – 700-800 мл;
- яйця – 3 шт;
- цукор – 1 ст;
- борошно – 1, 5 ст л;
- масло вершкове – 1 п;
- ванілін за смаком;
- вершки – 200 гр (за бажанням)
Приготування:
- Спочатку готуємо тісто. З’єднуємо яйця, цукор, збиваємо і додаємо сир.
- Все як слід вимішуємо, додаємо борошно, попередньо з’єднавши з содою, сіллю.
- Розділяємо готове тісто на 8 частин, ставимо в холод на годину.
- Розігріваємо духову шафу до 180 С. Випікаємо всі коржі до золотистого стану.
- Всі компоненти для крему з’єднуємо разом в каструльці і відправляємо на вогонь.
- Після того як суміш закипить, вимикаємо вогонь, все вимішуємо.
- Чекаємо поки крем охолоне і вбиваємо в нього розм’якшене масло.
- Можна ввести вершки, попередньо їх збивши, тоді вийде крем-пломбір.
- Після того як коржі охолонуть, промазуємо їх кремом і збираємо торт.
- Потрібно, щоб він просочився, після цього декоруємо мигдалем, шоколадом і подаємо до столу.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки