Малосольна скумбрія в гарячій олії

Малосольна скумбрія у мене ніколи не вдавалася. Я перепробувала різні рецепти, але рибка в який раз виходила жорсткою. Коли я вже залишила свої спроби, сусідка пригостила мене найніжнішою скумбрією. Я відразу запитала рецепт та вже який рік готую тільки так!

Для приготування малосольной скумбрії в маслі вам знадобиться зовсім небагато часу. Весь секрет у тому, щоб оія для маринаду була теплю. Тоді спеції та інші інгредієнти швидше віддадуть смак і запах, а риба швидше просочиться.

малосольная скумбрія

Інгредієнти:

  • скумбрія 1 шт.
  • соняшникова олія 5 ст. л.
  • сіль 2,5 ч. Л.
  • цукор 1 ч. Л.
  • чорний перець (горошком) 12 шт.
  • перець духмяний 12 шт.
  • коріандр 0,5 ч. Л.
  • насіння гірчиці 0,5 ч. Л.
  • перець чилі за смаком
  • лимонний сік 2 ст. л.
  • цибуля 1 шт.
  • лавровий лист 2 шт.

Приготування:

  1. Почистіть, промийте і наріжте порційними шматочками скумбрію.нарізана скумбрія
  2. Для приготування маринаду змішайте підігріте рослинну олію з усіма іншими інгредієнтами, крім цибулі. Спробуйте суміш і за бажанням досоліть її.приготування маринаду
  3. Залийте шматочки риби маринадом і добре перемішайте.скумбрія в маринаді
  4. Наріжте цибулю півкільцями і помніть її , щоб виділився  сік.цибуля
  5. Викладіть в банку рибу і цибулю, чергуючи їх. Не забувайте поливати інгредієнти маринадом.формування закуски
  6. Накрийте банку кришкою і відправте в холодильник мінімум на 24 години.скумбрія з цибулею в маринаді

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: