Пиріжки, які я готую поки закипає чайник. Швидше і простіше рецепта не знаю

З першою-ліпшою начинкою, на будь-який смак, одночасно хрусткі і м’які (хто які попросить). У будь-який момент можна організувати смачне чаювання або ситно перекусити і витратити на це не більше десяти хвилин. Швидше і простіше рецепта я не знаю, а якщо такий є у вас, розкажіть в коментарях.

Приготування:

  1. Ні списку інгредієнтів, ні точних пропорцій не потрібно – тільки бажання ось прямо зараз поїсти пиріжків. З чим? З тим, що є під рукою: з домашнім сиром, з твердим сиром, з картопляним пюре, зі смаженою фаршем. У мене є яблука – значить, будуть солодкі пиріжки.
  2. Підготовлю начинку: яблука нарізаю дрібними шматочками (можна натерти на тертці).Пиріжки, які я готую поки закипає чайник. Швидше і простіше рецепта не знаю
  3. Беру тонкий ЛАВАШ і нарізаю стрічками на всю довжину (шириною приблизно 10 см.).Пиріжки, які я готую поки закипає чайник. Швидше і простіше рецепта не знаю
  4. На край кладу яблука, посипаю цукром за смаком.Пиріжки, які я готую поки закипає чайник. Швидше і простіше рецепта не знаю
  5. Завертаю лаваш на кут.Пиріжки, які я готую поки закипає чайник. Швидше і простіше рецепта не знаю
  6. Тепер повертаю трикутник за трикутником, поки не закінчиться смуга лаваша. Начинка буде повністю закрита, не випаде і не потече.Пиріжки, які я готую поки закипає чайник. Швидше і простіше рецепта не знаю
  7. Замість трикутника можна спекти пиріжки іншої форми.
  8. У сковорідці розігріваю трохи соняшникової олії, викладаю пиріжки і обсмажую з двох боків до рум’яного кольору.Пиріжки, які я готую поки закипає чайник. Швидше і простіше рецепта не знаю
  9. Кришкою сковорідку не накривати.Пиріжки, які я готую поки закипає чайник. Швидше і простіше рецепта не знаю

Якщо їх їсти відразу гарячими, будуть апетитно хрустіти! А якщо подобаються м’які пиріжки, то потримати їх в поліетиленовому пакеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: