Як смачно приготувати цвітну капусту

Як добре, що зараз цвітна капуста доступна круглий рік! Але особливо приємно її готувати в теплий сезон. Невагома, соковита, з ніжним смаком. Недарма в Ізраїлі її так люблять. Цей єврейський рецепт краще за інших демонструє, як приготувати цвітну капусту на сковороді.

У ньому повністю відсутній кляр, борошно або панірувальні сухарі. І що цікаво, капуста по-ізраїльськи подається в холодному вигляді. Це робить її ідеальною  закускою.

як приготувати кольорову капусту на сковороді

Інгредієнти:

  • вода 1,5 л
  • цвітна капуста 700 г
  • оцет 100 мл
  • Оливкова олія за смаком
  • сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • часник 3 зуб.
  • петрушка за смаком

Приготування:

  1. Капусту помийте і розберіть на суцвіття. Якщо трапляються занадто великі, розріжте їх ножем.рецепт капусти по-ізраїльських
  2. Потім відваріть капусту протягом 8 хвилин. Головне не переварити! Навіть краще, якщо доведете капусту до напівготовності.рецепт смаженої цвітної капусти
  3. Потім опустіть її в холодну воду. Це потрібно для того, щоб вона не доварилась за рахунок власної температури.кольорова капуста на сковороді
  4. Тепер промокніть капусту паперовим рушником і обсмажуйте на розігрітій , з  рослинною олією сковороді до золотистого кольору.як приготувати кольорову капусту
  5. Перемішайте суцвіття з сіллю, перцем, розчавленим часником і зеленню. Поставте в холодильник на годину. Готово!кольорова капуста з часником на сковороді

Калорійність такої страви дуже низька. А якщо готувати на сухій сковороді, так взагалі мінімальна. Збережіть цей простий рецепт закуски.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: