Ніколи б не подумала, що так смачно. Вода, борошно і сир: смачні коржі
від Denzhyttya
2 Вересня, 2021
Такі коржі виходять дуже м’якими. Вони довго залишаються свіжими, не кришаться і відмінно підходять в якості хліба для різних страв. Якщо будете робити з начинкою, можна використовувати не тільки сир, а й інші продукти.
Інгредієнти:
- окріп, 120 г
- борошно, близько 220 г
- сіль і цукор по дрібці
Для приготування начинки необхідно:
- сир домашній, 300 г
- часник і зелень
- сіль
- масло вершкове
Приготування:
- В окропі розчиняємо сіль і цукор, вливаємо олію.
- Борошно просіваємо і вливаємо в нього воду, вимішуємо тісто.
- Порада: борошна може знадобитися трохи більше, можна додати, тільки не перестарайтеся, маса повинна бути м’якою, еластичною і не липкою.
- Накриваємо тісто і залишаємо на 15 хвилин.
- Сир солимо за смаком, змішуємо з подрібненим часником і зеленню, шматочком вершкового масла.
- Ділимо тісто на 6 частин, кожну розкачуємо.
- На частину коржа викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо і накриваємо другою частиною, защипуємо краї.
- Обсмажуємо на сухій сковорідці з двох сторін, виймаємо, змащуємо шматочком вершкового масла і складаємо стопкою.
- Коржі виходять дуже м’якими, ароматними вершковими. Якщо хочете урізноманітнити меню, просто міняйте начинки.
Джерело:
mandarynka.com.ua