Печиво на кефірі: ніжне, смачне, тане в роті!

Сьогодні ми розповімо нашим любителям готувати простий рецепт печива на кефірі. Тісто виходить м’яким і ніжним, немов слойка. Рецепт печива на кефірі

Рецепт печива на кефірі

Інгредієнти:

  • 1 куряче яйце
  • 1 ст. л. цукру
  • 100 г кефіру
  • 250 г вершкового масла
  • 1 ч. л. розпушувача
  • пшеничне борошно

готуємо печиво

Приготування:

  1. Для початку збиваємо віночком куряче яйце в глибокій ємності. Додаємо до нього цукор, кефір і розм’якшене при кімнатній температурі вершкове масло. Гарненько перемішаємо.
  2. Поступово до одержаної маси потрібно додавати борошно з розпушувачем. Потрібно вимісити м’яке і еластичне тісто, Яке не буде приставати до рук.
  3. Розкачуємо його завтовшки приблизно 1 сантиметр. Посипаємо цукром і формуємо  печево  за допомогою спеціальних фоормочек. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Пісочне печиво

До речі, також в тісто можна додати для аромату ванільний цукор.

Наперед бажаємо нашим ласунам смачного!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: