Заправка до будь-яких гарячих страв. Заготовка на зиму
від Denzhyttya
3 Вересня, 2021
Можливо, я нікого не здивую цим рецептом заправки, але все ж я його напишу. Є багато людей, які тільки вчаться готувати, тому їм буде не зайвим дізнатися і про такий простий рецепт заготовки.
Інгредієнти:
- Морква – 1 кг
- Петрушка (корінь) – 500 г
- Петрушка (зелень) – 1 пучок
- Перець болгарський – 500 г
- Сіль (НЕ йодована) – 2 стакана (по 200 мл)
Приготування:
Моркву очищаю, мию і натираю на грубій терці. Корінь петрушки добре мию і нарізаю довільно. Я ріжу побільше, так як люблю присутність петрушки в стравах. Складаю моркву і петрушку у велику миску.
Зелень петрушки нарізаю і додаю в миску. Болгарський перець нарізаю соломкою і додаю до решти інгредієнтів.
Додаю сіль і дуже добре перемішую. Складаю готову заправку в сухі банки і зверху ще додаю сіль. Закриваю щільно. Зберігаю такі банки тільки в холодильнику або в підвалі. А взимку, додаю до супів, борщів і других страв. Дуже смачно і просто.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки