Так відбивні ви ще не готували. М’ясо тане в роті: ніжніше рецепта не зустрічала
від Denzhyttya
13 Вересня, 2021
Відбивні виходять ніжними і соковитими, пікантними і ароматними. Головне – правильно замаринувати і не скупитися на спеції.
Інгредієнти:
- куряче філе
- яйця
- сіль, перець, спеції
- борошно
- часник і зелень
Приготування:
- Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо скибками і добре відбиваємо.
- Часник беріть на свій смак, пропустіть через прес і додайте до м’яса.
- Сюди ж всипаємо сіль і перець, спеції на свій смак ароматні трави і наливаємо холодної води, щоб вона покрила м’ясо.
- Пару яєць перебиваємо в однорідну масу, солимо і перчимо.
- Відбивні обвалюємо в борошні, потім опускаємо в яйця і викладаємо в розігріту соняшникову олію.
- Обсмажуємо з двох сторін.
Подаю такі відбивні з відвареною або запеченою картоплею, з гострими і ароматними соусами.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки