Готую кабачкову запіканку. Сім’я завжди просить добавку
від Denzhyttya
13 Вересня, 2021
Кабачки відносяться до універсальних овочів, які допомагають готувати найрізноманітніші і дуже смачні страви. Така запіканка завжди буде присутньою у вашому сімейному меню.
Інгредієнти:
- кабачки, 2 шт
- яйце, 3 шт
- сметана, 3 ст.л
- борошно, 6 ст.л
- сіль перець
- сир моцарелла, 100 г
- помідор, 2 – 3 шт
- масло вершкове
Приготування:
- Яйця солимо і змішуємо зі сметаною, борошном. Добре вимішуємо масу віночком. Тісто буде рідким.
- Кабачки натираємо на грубій терці, трохи солимо і залишаємо на 5 хвилин.
- Віджимаємо кабачкову масу і змішуємо з тістом, перемішуємо до однорідності.
- Виливаємо тісто в форму, змащену вершковим маслом.
- Зверху розкладаємо кружечки помідорів, посипаємо тертим сиром і зеленню.
- Випікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.
- Пиріг дуже смачний і ніжний в гарячому і холодному вигляді, я подаю його зі сметаною і різними домашніми соусами, підходять гострі з часником і зеленню.
Якщо любите гриби, можна в тісто ще додати обсмажені шматочки печериць, попередньо охолодивши їх.
Джерело:
mandarynka.com.ua