Швидкий рецепт кабачків на зиму
від Denzhyttya
23 Вересня, 2021
Поєднання інгредієнтів дуже вдале і найголовніше – що готується така закуска на зиму просто моментально! Люблю прості рецепти заготовок “без проблем”.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2,5 кг
- Часник – ціла головка
- Морква – 250 г
- Петрушка – великий пучок
- Цукор – 125 г
- Сіль – 1,5 ст.л.
- Соняшникова олія – 150 мл
- Оцет 9% – 125 мл
Приготування:
- Очистити кабачки від насіння і нарізати невеликими шматочками.
- Додати моркву натерту на грубій терці.
- Далі додати подрібнену зелень петрушки.
- Подрібнити часник або порізати пластинками.
- Додати цукор і сіль. Влити соняшникову олію і поставити заготовку на вогонь. Після закипання варити кабачки не перемішуючи 7-8 хвилин на середньому вогні без кришки.
- Вилити в каструлю оцет і все акуратно перемішати. Залишити кабачки ще поваритися 3-4 хвилини.
- Перекласти закуску в стерилізовані банки. Потім банки щільно закрити кришками, перевернути банки і вкрити ковдрою до повного охолодження.
Приємного смаку!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua