Дорогий майонез більше не купую, а готую сама за пару хвилин.
від Denzhyttya
18 Вересня, 2021
Соус виходить густим і смачним. Зберігати його можна досить тривалий час в холодильнику, оскільки в ньому немає сирих яєць. Такий майонез смачніше купленого в магазині і неважливо який виробник, а також ціна. До того ж готується він тільки з натуральних продуктів, тому його можна спокійно їсти, як дорослим, так і дітям.
Цим майонезом я заправляю салати, закуски, а рідні його просто мажуть на хліб і їдять з ковбасою. Приготувати майонез дуже легко і на це піде максимум три хвилини. Найдовше варяться яйця, тому краще їх зварити заздалегідь.
Інгредієнти:
- Два варених жовтки
- Одна стол. ложка гірчиці (соусу)
- Один стакан сметани (я завжди використовую домашню)
- Сіль на ваш смак (я зазвичай кладу одну чайну ложку)
- Ще можна поперчити за своїм смаком
Приготування:
- Беру глибоку тарілку, але ви можете взяти чашу блендера, і складаю туди всі вище зазначені продукти: сметану, жовтки, гірчицю, сіль, перець.
- Натискаю кнопку на занурювальному блендері і збиваю кілька секунд або одну хвилину. От і все! Я приготувала майонез!
Соус виходить смачним і густим. Він ідеальний в якості заправки. Готувати його набагато простіше, ніж з сирим жовтком, адже тут неважливо, щоб блендер чітко потрапляв на нього.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua