Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет
від Denzhyttya
26 Вересня, 2021
.Завдяки гарбузу котлети виходять неймовірно соковитими, красивими, смачними і ароматними.
Інгредієнти:
- гарбуз – 250 г
- фарш курячий – 500 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- яйце
- манка – 4 ст л
- сіль
- чорний мелений перець
Приготування:
- Гарбуз очистіть, наріжте невеликими брусочками і натріть на дрібній тертці, зайву рідину можна віджати.
- Підготуйте фарш і цибулю, перебейте в блендері або перемеліть на м’ясорубці.
- У відповідній за розміром мисці з’єднайте гарбуз, фарш і цибулю. Додайте яйце, манку. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте.
4. Поставте сковорідку з невеликою кількістю олії на вогонь. Тим часом починайте формувати котлетки, можна при бажанні обваляти в борошні. На перший погляд консистенція фаршу може здатися рідкою, але не хвилюйтеся, під час смаження вони добре схоплюються і не розповзаються.
5. Смажте котлети на середньому вогні з двох сторін, до красивої рум’яної скоринки.
6.Котлети виходять не тільки красиві, але і дуже смачні. Їх можна запекти в духовці, тоді вони стануть ще корисніші! Фарш необов’язково використовувати курячий, просто на мій погляд, саме курячому фаршу не вистачає тієї соковитості, яку в цій страві дає гарбуз.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua