Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

.Завдяки гарбузу котлети виходять неймовірно соковитими, красивими, смачними і ароматними.

Інгредієнти:

  • гарбуз – 250 г
  • фарш курячий – 500 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • яйце
  • манка – 4 ст л
  • сіль
  • чорний мелений перець

Приготування:

  1. Гарбуз очистіть, наріжте невеликими брусочками і натріть на дрібній тертці, зайву рідину можна віджати.
  2. Підготуйте фарш і цибулю, перебейте в блендері або перемеліть на м’ясорубці.Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет
  3. У відповідній за розміром мисці з’єднайте гарбуз, фарш і цибулю. Додайте яйце, манку. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте.

4. Поставте сковорідку з невеликою кількістю олії на вогонь. Тим часом починайте формувати котлетки, можна при бажанні обваляти в борошні. На перший погляд консистенція фаршу може здатися рідкою, але не хвилюйтеся, під час смаження вони добре схоплюються і не розповзаються.Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

5. Смажте котлети на середньому вогні з двох сторін, до красивої рум’яної скоринки.Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

6.Котлети виходять не тільки красиві, але і дуже смачні. Їх можна запекти в духовці, тоді вони стануть ще корисніші! Фарш   необов’язково використовувати курячий, просто на мій погляд, саме курячому фаршу не вистачає тієї соковитості, яку в цій страві дає гарбуз.Тепер в моїй родині гарбуз їдять всі і навіть не здогадуються: ділюся улюбленим рецептом котлет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: