Тушкована капуста з картоплею

У нашій родині дуже люблять бігос – тушковану капусту з м’ясом по-польськи.Її  можна нескінченно! Все тому що варто трохи відійти від звичного рецепта – і отримуємо нову страву. Наприклад, ось ця тушкована капуста з картоплею і куркою. Вона виручає в напружені будні: готується просто, а вистачає надовго. Не просто гарнір, а повноцінний обід або ситна вечеря.

Від традиційного бігосу в ньому майже нічого немає, але так само, як і у відомій  польській страві, їй потрібно настоятися. Втім, вона чудова і відразу після приготування, і на наступний день.

капуста з картоплею

Інгредієнти:

  • курка 400 г
  • Картопля 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Соняшникова олія за смаком
  • печериці 150 г
  • Капуста білокачанна 300 г

Приготування:

  1. Капусту дрібно наріжте, змішайте з натертою морквою і присипте сіллю. Примніть руками і залиште ненадовго.тушкована капуста з картоплею
  2. Курку наріжте невеликими шматочками і обсмажте на сковороді разом з грибами, нарізаними пластинами, і цибулею.бігос з куркою і грибами
  3. Потім викладіть курку з грибами і на тій же сковороді обсмажте картоплю в маслі до рум’янцю.ситна вечеря рецепт
  4. Додайте до картоплі курку з грибами і капусту з морквою. Залийте водою і тушкуйте 20 хвилин під кришкою. Потім посоліть, поперчіть за смаком і готуйте ще 10 хвилин під кришкою. Готово!як приготувати капусту з картоплею

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: