Тарталетки з грибною начинкою: легка закуска на будь-який стіл

Закуска виходить дуже смачною, ніжною і апетитною. Приготувати тарталетки з грибною начинкою неймовірно легко і просто: мінімум інгредієнтів, часу і сил – і відмінний результат. Даної кількості продуктів вистачить на 15 тарталеток. Рекомендую відразу робити з запасом: закуска зникає зі столу в одну мить. Добавки просять всі: і дорослі, і діти. Спробуйте обов’язково: рецепт підкорить вас з першого разу.

Інгредієнти:

  • 15 тарталеток
  • 300 грам свіжих печериць
  • одна головка ріпчастої цибулі середнього розміру
  • два зварених круто курячих яйця
  • два плавлених сирка
  • два зубчики часнику
  • невеликий пучок зеленого кропу
  • майонез – за смаком
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком
  • рафінована соняшникова олія – для смаження

Приготування:

  1. Курячі яйця викладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту, варитися. Через 8 хвилин після закипання вимикаємо вогонь, заливаємо яйця холодною водою і даємо їм повністю охолонути.
  2. В цей час одну середню голівку ріпчастої цибулі очищаємо від лушпиння, нарізаємо дуже дрібно.
  3. На розігріту сковорідку наливаємо трохи олії без запаху, розігріваємо її і викладаємо цибулю. Обсмажуємо її на середньому вогні до легкого золотистого кольору.
  4. Свіжі печериці промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими кубиками.
  5. Як тільки цибуля підсмажиться, додаємо в неї гриби. Перемішуємо, обсмажуємо до рум’яності грибів. Потім солимо і перчимо на смак, розмішуємо і знімаємо з вогню.
  6. Перекладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб прибрати надлишки олії. Залишаємо до повного охолодження.
  7. Охолоджені курячі яйця очищаємо від шкаралупи, натираємо на дрібній тертці. У миску з яйцями тремо на дрібній тертці два плавлених сирка.
  8. Остиглі курячі яйця очищаємо від шкаралупи, натираємо на дрібній тертці. У миску з яйцями трьом на дрібній тертці два плавлених сирка.
  9. Додаємо до яєць і сиру часник, пропущений через прес, обсмажені з цибулею гриби, подрібнену зелень кропу. Солимо і перчимо все за смаком, заправляємо майонезом, розмішуємо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: