Тарталетки з грибною начинкою: легка закуска на будь-який стіл
від Denzhyttya
28 Вересня, 2021
Закуска виходить дуже смачною, ніжною і апетитною. Приготувати тарталетки з грибною начинкою неймовірно легко і просто: мінімум інгредієнтів, часу і сил – і відмінний результат. Даної кількості продуктів вистачить на 15 тарталеток. Рекомендую відразу робити з запасом: закуска зникає зі столу в одну мить. Добавки просять всі: і дорослі, і діти. Спробуйте обов’язково: рецепт підкорить вас з першого разу.
Інгредієнти:
- 15 тарталеток
- 300 грам свіжих печериць
- одна головка ріпчастої цибулі середнього розміру
- два зварених круто курячих яйця
- два плавлених сирка
- два зубчики часнику
- невеликий пучок зеленого кропу
- майонез – за смаком
- сіль і чорний мелений перець – за смаком
- рафінована соняшникова олія – для смаження
Приготування:
- Курячі яйця викладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту, варитися. Через 8 хвилин після закипання вимикаємо вогонь, заливаємо яйця холодною водою і даємо їм повністю охолонути.
- В цей час одну середню голівку ріпчастої цибулі очищаємо від лушпиння, нарізаємо дуже дрібно.
- На розігріту сковорідку наливаємо трохи олії без запаху, розігріваємо її і викладаємо цибулю. Обсмажуємо її на середньому вогні до легкого золотистого кольору.
- Свіжі печериці промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими кубиками.
- Як тільки цибуля підсмажиться, додаємо в неї гриби. Перемішуємо, обсмажуємо до рум’яності грибів. Потім солимо і перчимо на смак, розмішуємо і знімаємо з вогню.
- Перекладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб прибрати надлишки олії. Залишаємо до повного охолодження.
- Охолоджені курячі яйця очищаємо від шкаралупи, натираємо на дрібній тертці. У миску з яйцями тремо на дрібній тертці два плавлених сирка.
- Остиглі курячі яйця очищаємо від шкаралупи, натираємо на дрібній тертці. У миску з яйцями трьом на дрібній тертці два плавлених сирка.
- Додаємо до яєць і сиру часник, пропущений через прес, обсмажені з цибулею гриби, подрібнену зелень кропу. Солимо і перчимо все за смаком, заправляємо майонезом, розмішуємо.
Джерело:
mandarynka.com.ua