Ніжні гарбузові оладки: легка страва для сімейного меню
від Denzhyttya
7 Жовтня, 2021
Ніжні гарбузові оладки, можна зробити для перекусу, полудня або вечері. Легка страва, стане прекрасним доповненням у вашому сімейному меню.
Інгредієнти:
- гарбуз, 600 г
- яйця, 2 шт
- часник, 2 зубчики
- борошно, 2 ст.л
- італійські трави, сіль, перець
Приготування:
- Гарбуз очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці або подрібнюємо за допомогою блендера.
- Додаємо дрібно нарізаний часник, італійські трави, свіжу зелень, сіль і перець, яйця. Перемішуємо.
- Всипаємо в масу борошно і вимішуємо тісто. Якщо ви брали дуже соковитий гарбуз, тоді борошна може знадобитися трохи більше. Можна додати ще манної крупи.
- Розігріваємо олію в сковорідці і викладаємо масу по столовій ложці.
- Обсмажуємо оладки з двох сторін до рум’яності.
Подаю таку смакоту зі сметаною або з сметанним соусом з часником, травами і зеленню. Домашній майонез також прекрасно підходить.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua