Спрощений рецепт домашнього яблучного зефіру. Один з найпростіших
від Denzhyttya
12 Жовтня, 2021
Вдалий і один з найпростіших рецептів яблучного зефіру з агар-агаром. Такий десерт необхідно буде заварювати, але це швидкий процес і з ним впорається кожен.
Інгредієнти:
- білки, 2 шт
- лимонна кислота, 1 – 2 г
- цукор, 150 г
- ванілін за смаком і бажанням
Для приготування сиропу необхідно:
- вода, 90 мл
- агар-агар, 8 г
- цукор, 180 г
- яблучне пюре, 200 г
Приготування:
- Вибирайте для пюре кислуваті яблука, змішуємо з цукром, агар-агаром, вимішуємо і ставимо на плиту, на невеликий вогонь. Після кипіння варимо 3 хвилини.
- Білки збиваємо і частинами додаємо цукор. Процес триває близько 5 – 7 хвилин до густоти.
- Вливаємо гарячий сироп тонкою цівкою у масу, збивати ,постійно працюючи міксером. Збиваємо 2 – 3 хвилини.
- Коли маса стане збиратися в грудки, перекладаємо в кондитерський мішок або пакет з відрізаним куточком і видавлюємо на пергамент або харчову плівку, силіконовий килимок.
- Робити це потрібно швидко, маса швидко застигає.
- Залишаємо остигати і стабілізуватися на 2 години.
- Збираємо по дві. Обсипаємо пудрою.
Десерт виходить чарівним, з ароматом яблук. Зберігаємо 1 тиждень в холодильнику або місяць в морозильній камері.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки