Нова страва з курки, яку гості з’їдають в першу чергу
від Denzhyttya
13 Жовтня, 2021
Оригінальна і незвичайна закуска для святкового столу – тістечка з курки. Завдяки вершкам страва виходить дуже ніжною, а гриби роблять її більш ситною. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються між собою, тому курячі тістечка виходять дуже смачними! Всі гості будуть в повному захваті від цієї закуски!
Інгредієнти:
- Філе курки – 400-500 г
- Одне яйце
- Печериці свіжі – 300 г
- Одна цибулина
- Вершки жирністю 11% – 300 г
- Один зубчик часнику
- Масло вершкове – 30-40 г
- Пучок петрушки
- Перець, сіль, приправи для курки за смаком
Приготування:
- З філе приготуйте фарш будь-яким зручним для вас способом. Посоліть, поперчіть і приправте спеціями для курки за смаком.
- У фарш вбийте яйце, влийте холодні вершки і перемішайте. У вас повинна вийти густа суміш схожа за консистенцією на тісто для оладок.
- Посічіть дрібненько петрушку і змішайте з фаршем.
- Деко вистеліть пекарним папером і розподіліть вершковий фарш рівномірним шаром по всій поверхні.
- Увімкніть заздалегідь духовку на 180-200 °. Поставте випікатися корж на 15-20 хвилин.
- У цей час дрібненько поріжте гриби і наріжте цибулину.
- На гарячу сковорідку покладіть шматочок вершкового масла і обсмажте спочатку кілька хвилин цибулю до прозорого стану.
- Після цього на сковорідку відправте печериці і смажте до тих пір, поки не вийде вся волога. Готові овочі перекладіть на тарілку і нехай охолоджуються.
- Змішайте гриби з цибулею з м’яким плавленим сиром. Суміш посоліть, поперчіть і видавіть часник. Перемішайте.
- Готовий курячий корж розріжте навпіл. Грибний крем розподіліть по двом коржам.
- На один корж помістіть другий так, щоб крем був зверху.
- На 40 хвилин помістіть в холодильну камеру, щоб було простіше потім порізати на тістечка.
- Перед подачею прикрасьте кожне тістечко зеленню і скибочками печериць печериць.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua