Просто складіть капусту у пакет. Смачний рецепт квашеної капусти

Якщо ви погоджуєтесь зі мною, що багато квашеної капусти не буває, готуйте її в пакеті разом зі мною!

Рецепт – унікальний! І, напевно, ви здивуєтеся, наскільки він простий, а капуста виходить ідеально проквашеною та дуже смачною!

Вже за 48 годин капусту можна буде їсти!

Інгредієнти:

  • капуста 1 кг
  • морква 1 шт
  • сіль 1 ст. л
  • цукор 1 ст. л

Приготування:

  1. Наріжте білокачанну капусту на дрібну тонку соломку за допомогою ножа або спеціальної шатківниці.
  2. Перекладіть капусту в окрему миску і відразу натріть до неї свіжу моркву за допомогою звичайної великої тертки.
  3. Посоліть овочі і добре перемішайте їх вручну.
  4. Під час цього рекомендую трохи приминати капусту, щоб швидше дала сік.
  5. Перекладайте овочі в пакет або відразу в кілька залежно від об’єму нарізаної капусти.
  6. Увага! Пакети мають бути цілими. Можна скористатися спеціальними поліетиленовими пакетами із пластиковим замком.
  7. Зав’язуйте пакет щільно та відправляйте у холодильник.Просто складіть капусту у пакет. Смачний рецепт квашеної капусти
  8. Через 6 годин струсіть вміст пакета. Повторюйте ці дії кожні 6 годин та знову залишайте капусту в холодильнику. Через 48 годин зробіть пробу і якщо все влаштовує – їжте квашену капусту на здоров’я!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: