Салат, який раніше готували майже у кожній родині. Ніжний та оксамитовий

Часниково-сирний салат у багатьох сім’ях став одним із найулюбленіших, але не всі пам’ятають його оригінальний рецепт, в якому є ще й вершкове масло.

Інгредієнти:

  • сирки плавлені, 2 шт
  • яйця варені, 4 шт
  • масло вершкове розм’якшене, 30 г
  • часник, 3 зубчики
  • сіль, зелень, майонез

Приготування:

  1. Вершкове масло виймаємо заздалегідь із холодильника, щоб воно розм’якло.
  2. Сирки та яйця тремо на середній тертці, додаємо вершкове масло та перемішуємо.
  3. Часник також тремо на середній тертці, зелень дрібно рубаємо та вводимо у салат.
  4. Заправляємо майонезом на смак і відправляємо охолоджуватися в холодильник на 1 годину.
  5. У деяких варіаціях рецепту, в салат додають ще трохи тертого твердого сиру для пікантності і букету смаків.
  6. Такою масою також наповнюють тарталетки, роблять бутерброди та фарширують помідори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: