Чебуреки готую лише так. Багато соку та хрусткі

Дуже хрумкі чебуреки, з соковитою, м’ясною начинкою вам точно сподобаються і ви готуватимете їх часто. Причому готувати їх дуже легко та просто.

Інгредієнти:

  • борошно, близько 500 г
  • кип’яток, 300 мл
  • олія соняшникова, 60 мл
  • сіль, 1 ч.л

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш яловичий або інший, 700 г
  • цибуля, 4 шт
  • коріандр, зіра, спеції, сіль та перець
  • курдюк баранячий, 70 г або вершкове масло, сало
  • вода, 150мл

Приготування:

  1. Просіюємо борошно і змішуємо з сіллю, олією та кип’ятком, вимішуємо масу спочатку лопаткою, коли стане теплим, вимішуємо руками.
  2. Порада: борошна може знадобитися трохи більше, додавайте, але не дуже багато, щоб не зробити масу тугою.
  3. Накриваємо тісто та залишаємо на 30 хвилин.
  4. Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем, сюди вводимо сало або вершкове масло, жир. Вливаємо воду. Якщо фарш дуже густий, вимішуємо.
  5. Рекомендую відправити фарш остудитись у холодильник на 30 хвилин.
  6. Тісто ріжемо порційними шматочками, скачуємо колобки та накриваємо.
  7. Розкачуємо колобки в коржики, викладаємо начинку і формуємо чебуреки.
  8. Розігріваємо багато олії та обсмажуємо чебуреки з двох сторін.
  9. Викладаємо на рушники, щоб прибрати надлишки олії.

Чебуреки готую лише так. Багато соку та хрусткі

Чебуреки з дуже повітряною і хрусткою скоринкою, соковиті всередині за рахунок великої кількості цибулі, яка ще й надає апетитного аромату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: