Закуска з печінки тріски: не їла нічого ніжнішого.

Таку начинку з печінки тріски можна використовувати для бутербродів або як наповнювач тарталеток, робити прошарок для закусочних тортів.

Інгредієнти:

  • печінка тріски, 1 банка
  • яйця відварені, 2 шт
  • цибуля зелена і зелень, пучки
  • сирок плавлений, 1 шт
  • часник, 1 зубчик
  • майонез

Приготування:

  1. Печінку розминаємо виделкою до однорідності і змішуємо з тертими яйцями та сирком.
  2. Додаємо в масу подрібнений часник і зелену цибулю, кріп, майонез і перемішуємо.
  3. Майонез можна не додавати, якщо тріску розминали в олії, маса буде достатньої густоти і без соусу.
  4. Така маса підходить і для рисових пирогів: відварений рис змішуємо з цією масою і виходить ситна та оригінальна начинка для здоби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: