Готую пампушки з часником

Інгредієнти:

  • 440 гр. борошна
  • 180 мл. молока
  • 20 гр. цукру
  • 15 гр. дріжджів сухих
  • 1 яйце
  • 20 гр. вершкового масла
  • 80 мл. кефіру
  • 1 жовток яйця
  • сіль за смаком (приблизно 1/2 ч. л.)

Для намазки з часнику:

  • олія
  • сіль
  • часник

Приготування:

  1. Для початку приготуйте опару. Для цього в миску налийте тепле молоко та додайте 1/2 частину цукру. Перемішайте і додайте трохи борошна. Ще раз перемішайте і відставте на 15-20 хвилин. Консистенція вийде приблизно як у сметани.
  2. Через 20 хвилин в опару покладіть сіль та другу частину цукру. Потім 1 жовток яйця і ціле яйце, кефір та олію. Перемішайте і додайте порціями борошно. Замісіть тісто, перекладіть його в миску і залиште на 2 години.
  3. Через 2 години розкачайте тісто, розділіть на кілька частин для пампушок і скачайте в кульки. У форму для випікання викладіть кульки із тіста, залиште на 30-35 хвилин. Випікайте булочки при 180 градусах 40 хвилин.
  4. У цей час приготуйте намазку. Змішайте в мисці олію, сіль та подрібнений часник. Коли булочки приготуються, дістаньте з духовки, змастіть намазкою і накрийте плівкою на 10 хвилин. І можна подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: