Повітряні пиріжки з нереально смачною начинкою
від Denzhyttya
23 Листопада, 2021
Тісто в таких пиріжках чудово поєднується з рисовою начинкою. Пиріжки виходять пишними, начинка ніжною та ситною, готується все просто та швидко.
Інгредієнти:
- вода тепла та молоко по 100 мл
- борошно, 320 г
- сіль та цукор по 1 ч.л
- дріжджі, 2 ч. л
- олія, 2 ст.л
Для начинки необхідно :
- рис, 100 г
- печінка будь-яка, 300 г
- цибуля, 1 шт
- сіль, перець, зелень, спеції
Приготування:
- Змішуємо тепле молоко та воду, додаємо сіль та цукор, дріжджі, перемішуємо.
- Всипаємо просіяне борошно і вливаємо олію, вимішуємо тісто.
Порада: може борошна буде мало, тоді додайте, але не багато, щоб не забити масу і не зробити пиріжки жорсткими. - Рис відварюємо у підсоленій воді, охолоджуємо.
- Печінку беріть будь-яку, обсмажуйте із цибулею.
- Наприкінці додаємо сіль та перець. Подрібнюємо за допомогою блендера чи м’ясорубки, змішуємо з рисом.
- Формуємо пиріжки, викладаємо на форму, застелену пергаментом, накриваємо і залишаємо на 5 – 10 хвилин.
- Змащуємо збитим яйцем.
- Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.
Тістечка з такою начинкою завжди мають успіх, виходять апетитними ситними, добре пропікаються.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua