Торт для тих, хто хоче здивувати своїх гостей
від Denzhyttya
27 Листопада, 2021
М’які бісквітні коржі з повітряним кремом зверху – це гарна ідея для сімейного чаювання.
Інгредієнти:
Для коржів:
- 650 г пшеничного борошна
- 250 г цукрової пудри
- 3 столові ложки натурального меду
- 1/2 шматочка вершкового масла
- 1 столова ложка соди
- 1 столова ложка оцту
- 2 яйця
Для пудингової маси:
- 2 ванільні пудинги
- 4 столові ложки цукру
- 1/2 літри молока
- 10 цукерок «Корівка» (перемелених)
- 250 грамів масла вершкового
- 3-4 шт печива
Приготування:
- Вершкове масло, цукрову пудру та мед розтопіть у маленькій каструльці на слабкому вогні. Ми додаємо перемішану соду з оцтом, нагріваємо деякий час.
- Поки відбувається нагрівання, маса трохи змінить свій колір на золотий. Знімаємо з вогню, прибираємо охолоджуватись, а потім додаємо збиті яйця. Потім до тіста додаємо поступово борошно і ретельно вимішуємо тісто.
- Ділимо на 6 частин. Кожну частину тонко розкачуємо та викладаємо у викладеним папером для випікання деко. Кожен корж випікати по 12-15 хвилин при температурі 180 градусів. Потім повністю остудити.
- Готуємо пудингову масу: Варимо пудинги на молоці згідно рецепту на упаковці. Залишаємо охолоджуватися. Додаємо вершкове масло та масу з перемелених цукерок Корівка, потім розтираємо.
- На дно роз’ємної форми кладемо перший корж, змащуємо пудинговою масою. Потім зверху кладемо наступний корж, продовжуємо викладати шари, доки не закінчаться всі коржі.
- На останній корж накладаємо останню порцію пудингової маси та посипаємо зверху товченим печивом або крихтою подрібненого коржа. Торт ставимо в холодильник на 15-20 хвилин просочуватись і можна подавати.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua