Шарлотка по-новому: готується просто. Фантастичний яблучний рулет

Бісквітний рулет із яблуками! Дуже просто, шматочки яблук і бісквітне тісто, спекли рулет, згорнули і готово. По суті, та сама Шарлотка тільки в іншому вигляді.

Інгредієнти:

Бісквіт (30*40 см)

  • 5 яєць
  • 80 г цукру
  • 100 г борошна
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • 2 ч. л. ванільного цукру
  • 2 ст.л. теплої води

Начинка:

  • 600…650 г яблук
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • 0,5-1 ч.л. кориці

Приготування:

  1. Духовку розігріваю до 180°С.
  2. Для початку потрібно підготувати яблука.
  3. Стиглі, сезонні яблука потрібно почистити та нарізати тонкими шматочками.
  4. Додаю до них лимонний сік та перемішую
  5. Яблука викладаю на деко з пергаментним папером, в один шар. Присипаю корицею.Шарлотка по-новому: готується просто. Фантастичний яблучний рулет
  6. Поки що відкладаю убік і готую бісквітне тісто.
  7. Білки відокремлюю від жовтків.
  8. До білків додаю щіпку солі та збиваю до появи пишної піни. Тепер трохи підсипаю цукор і збиваю до стійких піків. Наприкінці всипаю ванільний цукор.
  9. На мінімальній швидкості по одному підмішую жовтки.
  10. Борошно змішую з розпушувачем.
  11. Половину просіюю в миску і акуратно перемішую лопаткою. Вливаю воду по краю миски.
  12. Просіюю борошно, що залишилося, і ще раз перемішую. Готове тісто викладаю на яблука, розрівнюю.Шарлотка по-новому: готується просто. Фантастичний яблучний рулет
  13. Бісквіт потрібно випікати при 180 ° С – 20 … 25 хвилин.Шарлотка по-новому: готується просто. Фантастичний яблучний рулет
  14. Я печу на середньому рівні в духовці, режим верх+низ, без конвекції.
  15. Готовий бісквіт відразу ж перевертаю на аркуш пергаменту і знімаю верхній папір.Шарлотка по-новому: готується просто. Фантастичний яблучний рулет
  16. За допомогою нижнього листа згортаю в рулет, відразу ж, ще гарячим.
  17. Скручую його в цей же пергамент і залишаю охолонути.Шарлотка по-новому: готується просто. Фантастичний яблучний рулет
  18. Перед подачею на стіл присипаю цукровою пудрою.
  19. Ріжеться рулет легко, не кришиться. З’їдається зазвичай швидко, а якщо залишиться, то зберігати можна загорнутим у папір. Вдалої випічки!Шарлотка по-новому: готується просто. Фантастичний яблучний рулет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: