Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш

Чудовий бісквітний рулет, рецепт з кремом та горішками. Простіше рецепту солодкої випічки не придумаєш, і торта не треба. Швидка та смачна випічка до чаю з доступних продуктів.

Інгредієнти:

Бісквіт

  • Яйце С0 – 4 штуки
  • Сіль – 1/4 ч.л
  • Цукор – 120 гр
  • Борошно – 120 гр
  • Какао – 2 ст.л
  • Вода – 2 ст.л

Крем

  • Вершкове масло масло – 150 гр
  • Згущене молоко варене – 150-200 гр
  • Какао – 1 ст.л
  • Горіхи будь-які – 50 гр

Приготування:

  1. Готую бісквітне тісто для рулету. У миску розбиваю яйця і додаю трохи солі.
  2. Яйця кімнатної температури збиваються вдвічі швидше, ніж ті, які лише з холодильника.
  3. Збиваю яйця міксером на великій швидкості та поступово всипаю цукор.Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш
  4. Добре і правильно збита яєчна маса повинна побіліти і збільшитися в об’ємі в 4-5 разів.
  5. Поступово, у два-три прийоми, просіюю борошно. Хоч борошна за рецептом йде мало, всього 120 грамів, додавати його потрібно частинами та акуратно перемішувати. Якщо всипати відразу все борошно, тісто може осісти.Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш
  6. Відкладаю дві столові ложки тіста для того, щоб зробити малюнок зверху рулету.
  7. Деко застелите пергаментом. Якщо сумніваєтеся в якості пергаменту, то змастіть його олією, щоб випечений бісквіт було легко відокремити від паперу.
  8. Виливаю тісто на пергамент та розрівнюю. Деко у мене від духовки, розмір 38×30 см.Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш
  9. Зробимо малюнок на тісті. Дві столові ложки какао перемішую з двома столовими ложками води, а потім із двома ложками бісквітного тіста, які відклали раніше.Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш
  10. З паперу роблю кульок і наповнюю його “коричневим тістом”. Поверх білого бісквіту наношу коричневі смуги у довільному порядку. Дерев’яною шпажкою роблю розлучення на тісті.Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш
  11. Ось що вийшло.Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш
  12. Випікаю бісквіт у заздалегідь розігрітій духовці при 180 ° протягом 15 хвилин.Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш
  13. Бісквіт такий цікавий виходить, коричневі смуги при випіканні осіли в центр білого тіста, і малюнок у готового рулету вийшов опуклий.
  14. Дістаю бісквіт із духовки, знімаю з дека та відокремлюю від пергаменту.
  15. Холодний бісквіт при скручуванні може тріскатись, тому загортаю його в рулет гарячим. Охолоджений бісквіт, скрутивши його в рулет разом із новим листом пергаменту або з рушником.Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш
  16. Зробимо крем. М’яке вершкове масло збиваємо міксером до пишності, додаємо варене згущене молоко і столову ложку какао. Перемішуємо до однорідної консистенції.
  17. Розгортаємо бісквітний рулет та намазуємо на нього весь крем.Солодка випічка з кремом та горіхами. Рецепт простіше не придумаєш
  18. За бажанням, зверху крему можна посипати трохи подрібнених горішків. У мене солоний арахіс. До речі, у солодкої випічки із солоним арахісом дуже цікавий смак вийшов.
  19. Скручуємо рулет і загортаємо його в харчову плівку. Відправляємо в холодильник на дві години, щоб застигнув крем. Кладіть рулет швом вниз.

Усе! Бісквітний рулет із кремом готовий! Він такий смачний, що й торта не треба. Смачного!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: