Курочка по – особливому
від Denzhyttya
21 Травня, 2022
Люблю таку курку готувати на дачі, та й чоловікам вона дуже подобається, соковита, смачна, та ще й з особливим соусом. Хочу поділитись і з вами цією стравою.
Інгредієнти:
- Курка або стегенця – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 3 шт
- Пиво світле – 1 склянка
- Сіль, перець – за смаком
- Часник – за смаком
Приготування:
- Курку ріжемо на порції (якщо вона ціла) я взяла стегенця.
- Посипаємо приправами, солимо, перчимо і натираємо часником пропущеним через прес.
- Залишаємо на годину щоб курка промаринувалась.
- Цибулю ріжемо чверть-кільцями. Викладаємо в сковороду з олією і обсмажуємо до золотистого кольору.
- Розподіляємо цибулю по краях сковороди. У середину викладаємо шматки курки, обсмажуємо їх з обох боків по 6-7 хвилин.
- Вливаємо пиво і тушкуємо курку під кришкою ще хвилин 10-15. І курочка готова.
- Подавати таку курку треба прямо в сковороді і їсти, вмочуючи хліб у соус. Виходить він просто дивовижний. Приємного вам апетиту!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки