Ніжний вершковий суп-пюре за нашим «сімейним рецептом»
від Denzhyttya
21 Травня, 2022
Вже багато років «не зраджую» нашому «сімейному рецепту» вершкового супу-пюре (смачніше я ще не пробувала)! Ніжний, ароматний і смачний, а готується ну дуже просто! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – 1 штука
- Морква – 1 штука
- Картопля – 350 грам
- Вода – 1 літр
- Вершковий сир – 100 грам
- Сіль та чорний мелений перець – на свій смак
- Вершкове масло – 20 грам
- Петрушка
- Хліб – підсушити 4 шт. у духовці при 180 град. 10 хвилин
Приготування:
- У каструлю наливаємо трохи рослинної олії і викладаємо дрібно нарізану цибулю.
- Моркву натираємо на великій тертці і кладемо в каструлю до цибулі, обсмажуємо.
- Картоплю нарізаємо на невеликі кубики і перекладаємо в каструлю до овочів. Вливаємо воду і варимо 15 хвилин.
- Хліб нарізаємо квадратиками, перекладаємо на лист і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 10 хвилин.
- Знімаємо суп із вогню та додаємо вершковий сир. Насипаємо солі, перцю та збиваємо занурювальним блендером.
- Додаємо вершкове масло та ставимо на вогонь. Варимо одну хвилину.
При подачі посипаємо дрібно нарізаною петрушкою та сухарями. Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua