Ніжний вершковий суп-пюре за нашим «сімейним рецептом»

Вже багато років «не зраджую» нашому «сімейному рецепту» вершкового супу-пюре (смачніше я ще не пробувала)! Ніжний, ароматний і смачний, а готується ну дуже просто! Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Картопля – 350 грам
  • Вода – 1 літр
  • Вершковий сир – 100 грам
  • Сіль та чорний мелений перець – на свій смак
  • Вершкове масло – 20 грам
  • Петрушка
  • Хліб – підсушити 4 шт. у духовці при 180 град. 10 хвилин

Приготування:

  1. У каструлю наливаємо трохи рослинної олії і викладаємо дрібно нарізану цибулю.
  2. Моркву натираємо на великій тертці і кладемо в каструлю до цибулі, обсмажуємо.Ніжний вершковий суп-пюре за нашим «сімейним рецептом»
  3. Картоплю нарізаємо на невеликі кубики і перекладаємо в каструлю до овочів. Вливаємо воду і варимо 15 хвилин.
    Ніжний вершковий суп-пюре за нашим «сімейним рецептом»
  4. Хліб нарізаємо квадратиками, перекладаємо на лист і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 10 хвилин.Ніжний вершковий суп-пюре за нашим «сімейним рецептом»
  5. Знімаємо суп із вогню та додаємо вершковий сир. Насипаємо солі, перцю та збиваємо занурювальним блендером.Ніжний вершковий суп-пюре за нашим «сімейним рецептом»
  6. Додаємо вершкове масло та ставимо на вогонь. Варимо одну хвилину.Ніжний вершковий суп-пюре за нашим «сімейним рецептом»

При подачі посипаємо дрібно нарізаною петрушкою та сухарями. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: