Ці кабачкові палички з’їдаються вмить: готуються без краплі олії в духовці
12 Червня, 2022
Сьогодні готуватимемо дуже смачну закуску – хрусткі палички з кабачків у сирному паніровці. Впевнена цей рецепт сподобається багатьом. Готуються кабачки у духовці без краплі олії. Просто, швидко та дуже смачно виходить.
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.
- сметана – 200 г. (або 2 яйця)
- 2 зубчики часнику
- сіль перець
- сир твердий – 100 г.
- панірувальні сухарі – 100 г.
Приготування:
- Кабачки нарізаємо брусочками завтовшки 1-1,5 см.
- У сметану додаємо подрібнений часник, сіль та чорний мелений перець. Все перемішуємо.
- На середній або дрібній терці натираємо 100 грам сиру (у мене голландський) і всипаємо туди стільки ж панірувальних сухарів. Перемішуємо.
- Тепер кожен брусочок опускаємо в часниково сметанний соус, а потім обвалюємо в суміші із сиру та панірувальних сухарів. Надлишки струшуємо і укладаємо на лист, застелений пергаментом.
- Все те ж саме робимо з рештою кабачкових паличок. Замість сметани можна використати збиті яйця.
- У нас вийде ціле деко кабачкових паличок, відправляємо його в заздалегідь розігріту духовку до 180 – 200 градусів на 25-30 хвилин до золотистої рум’яної скоринки.
- Час приготування залежатиме від потужності духовки. У результаті виходять смачні, ніжні та соковиті кабачки з хрумкою сирною скоринкою зверху. І при цьому ми приготували кабачки без використання олії.
- Усім рекомендую цей рецепт. Подавати краще зі сметанним соусом, як гарнір або самостійну страву.
- На цьому у мене все, кому сподобався рецепт – ставте лайки, залишайте коментарі. Усім приємного апетиту до швидких зустрічей.
Джерело:
zhyttia.com.ua