2 моркви, 1 цибуля і 4 яйця. Кілька хвилин і вечеря готова!

Ароматні, оригінальні і дуже смачні котлетки, я роблю не тільки на кожен день, вони чудово виглядають і на святковому застіллі. Котлети з сиром завжди відмінно виходять.

Інгредієнти:

  • масло вершкове, 2 ст.л;
  • олія соняшникова;
  • яйця, 4 шт;
  • морква, 2 шт;
  • молоко, третину склянки;
  • перець солодкий, половина за смаком;
  • пармезан;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень і зелену цибулю.

Приготування:

  1. Розтоплюємо вершкове масло і тремо в нього часник, перемішуємо. Це допоможе добре розкрити часниковий аромат.
  2. Дрібно ріжемо цибулю і додаємо в сковорідку, обсмажуємо.
  3. Моркву ріжемо дрібними кубиками і тушкуємо разом з цибулею.
  4. Додаємо невеликий кубик солодкого перцю і за смаком додаємо трохи гострого. Солимо до смаку і перчимо.
  5. Викладаємо овочеву масу в ємність і охолоджуємо.
  6. Яйця змішуємо з молоком, сіллю і перцем, збиваємо до однорідності віночком.
  7. Всипаємо тертий на дрібній тертці сир і перемішуємо. Змішуємо овочі з заправкою.
  8. Форми для кексів змащуємо  олією і викладаємо масу. Кладемо по половині формочки.2 моркви, 1 цибуля і 4 яйця. Кілька хвилин і вечеря готова!
  9. Запікаємо при 200 градусах близько 15 хвилин.
  10. Викладаємо на пергамент і охолоджуємо.2 моркви, 1 цибуля і 4 яйця. Кілька хвилин і вечеря готова!

Подаю страву, посипавши зеленню і зеленою цибулею. Дуже смачно виходить з різними соусами з сметани, натурального йогурту або майонезу із зеленню, часником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: