Ароматний французький абрикосовий пиріг: вишуканий і витончений смак

Ароматний французький абрикосовий пиріг: вишуканий і витончений смак

Ідеальний пиріг влітку. Не надто солодкий і готується швидко. Коли ви додасте мигдалеву начинку, він здивує вас вишуканим смаком.

Час приготування – 40 хвилин.

Складові:

  • 400 г листкового тіста
  • 800 г абрикосів
  • 4 яйця
  • 90 г цукру
  • 100 г вершкового масла
  • 200 г мигдального борошна
  • 2 столові ложки мигдалю

Приготування французького пирога

Крок 1: Розкачати листкове тісто по колу висотою близько 3-4 мм. Викладіть тісто у форму для кексу або будь-яку іншу форму для випікання, відріжте зайве по краях і на деякий час поставте форму в холодильник.

Крок 2: Вимийте абрикоси і дайте їм висохнути, розтопіть масло і розігрійте духовку до 180 градусів.

Крок 3: У великій мисці збийте цілі яйця з цукром, поки маса не стане світлою і не збільшиться в об’ємі. Повільно додайте розтоплене масло, збиваючи.

Крок 4: Акуратно змішайте мигдальне борошно і мигдаль в яєчній масі і вилийте масу в готову форму для листкового тіста.

Крок 4: Акуратно змішайте мигдальне борошно і мигдаль в яєчної маси і вилийте масу в готову форму для листкового тіста.

Крок 5: Покладіть пиріг з абрикосами і випікайте в попередньо розігрітій духовці близько 25-30 хвилин. Дайте охолонути перед подачею на стіл.

Ароматний французький абрикосовий пиріг: вишуканий і витончений смак

Поради: Ви можете купити мигдальне борошно в магазині, але ви також можете зробити його самостійно – просто подрібніть очищений мигдаль в блендері і змішайте зі звичайною мукою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: