Бісквітні тістечка з полуницею! Дуже красиво і оригінально

Рецепт дуже смачних, ніжних, ароматних тістечок з густим вершковим кремом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 50 г;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 50 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • вершки жирні – 300 мл;
  • полуниця – 200-300 г;
  • цукрова пудра – 20-30 г.

Процес приготування тістечок

З даного об’єму продуктів, у вас вийде близько 8 – 9 штук тістечок.

Ріжемо пергамент на квадрати зі сторонами 15 15 см і малюємо коло, близько 12 см в діаметрі.

Збиваємо яйця до пишності і потім частинами всипаємо цукор, збільшуючи швидкість міксера. Збиваємо близько 7 хвилин до стійкої і густої маси.

Борошно просіваємо і всипаємо в масу, за допомогою лопатки перемішуємо знизу вгору, щоб не порушувати легкість тіста.

Викладаємо по ложці тіста на папір і розподіляємо ложкою по колу, який ми малювали.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо бісквітики близько 6 – 8 хвилин. Не пересушіть, інакше вони потріскаються і не скрутяться.

Бісквітні тістечка з полуницею! Дуже красиво і оригінально

Знімаємо з паперу бісквіти і охолоджуємо.

Порада: якщо краї бісквітів все ж пересушені, тоді накриваємо їх вологим рушником і залишаємо так на 15 хвилин.

Ягоди ріжемо часточками.

Добре охолоджені вершки збиваємо до пишності, потім додаємо пудру і збиваємо до однорідності.

По центру кожного бісквіта робимо смужку з крему, на неї викладаємо часточки полуниці та зверху ще видавлюємо з кондитерського мішка крем.

Складаємо бісквіти і ще викладаємо шматочки полуниці, посипаємо пудрою.

Відправляємо тістечка в холодильник на пару годин. ( Можна використати заморожені фрукти)

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: