Чорнослив, фарширований сиром

Інгредієнти

  • чорнослив без кісточок: 25-30 шт.
  • твердий сир: 250 г
  • часник: 4-5 зубців
  • майонез: 3-4 ст. ложки

Як приготувати

  1. Залити чорнослив кип’ятком на 15-20 хвилин, опісля відцідити і обсушити.  Часник почистити і помити.
  2. Натерти сир на дрібній тертці, додати пропущений через прес часник і майонез. Ретельно все перемішати.
  3. Нафарширувати чорнослив,зробивши в ньому невеликі надрізи. Листя салату помити і висушити. Викласти їх на тарілку, а поверх викласти фарширований чорнослив.

* За бажанням, твердий сир можна замінити плавленим і додати меншу кількість часнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: